Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

En salig blandning av härligheter

Kategori: Barnen

Mycket har hänt sen sist! Jag har för det första lagt mycket fokus på min bakblogg, för att den inte ska stå och eka helt tom. 
Sen har vi gått och blivit med hus. Nästan.
Jag har startat eget. I mina tankar åtminstone. Jag har alldeles för mycket liv i vägen för ett eget företag än så länge! ;)
Jag har anmält mig till ett stort event i februari nästa år. Och undrar hur i hela världen det gick till!
Och så har jag bakat. Massor! ;)
 
Men hur har det då gått med viktresan? I nuläget så har jag slutat räkna allt jag äter. Jag orkade inte helt enkelt. Det gick åt så vansinnigt mycket tid till att planera måltider, räkna points, äta och planera igen, att jag inte tyckte det var roligt att äta längre!
Och problemet med mig är inte att jag äter mer när jag inte kör med Viktväktarna. Nepp, jag äter snarare mindre, men helt fel grejer. Jag tar hellre en macka till lunch än att stå och svänga ihop något fiffigt. Om jag verkligen är tvungen att äta. Jag lägger hellre tiden på annat! Så hela jag mår egentligen bättre av att äta kontrollerat. Men, jag fortsätter äta små portioner, tränar, dricker vatten och undviker sötsaker. Vem vet, jag kanske hoppar på Viktväktartåger igen om några veckor! Jag hade ju trots allt velat tappa ett par kilo till, även att jag nått min målvikt!
 
Resultatet av mina 7 Viktväktarveckor såg, vid slutet av resan, ut såhär;
Viktnedgång; 8 kilo
I mått mätt; - 7 cm runt midjan, - 5 cm runt höfterna, - 7 cm runt rumpan.
 
Så, vad i hela världen var det jag sluddrade om hus i början av inlägget?! Jo, såhär är det. Vi är ju i husköpartagen och vill inget hellre än att få köpa hus. MEN, min brist på en större inkomst i nuläget är, för bankerna, ett stort problem. Vi får alltså inte låna några pengar just nu.
Men, en vacker lördag när vi var på namngivningskalas i Borgholm, satt jag och slötittade lite på Blocket av en slump, och fick se ett hus till uthyrning i området intill vårt. Jag tvingade Kim att ringa (tro mig, han är betydligt bättre på att snacka än mig! Konstigt nog, jag snackar ju oavbrutet...) och det visade sig vara ett hus jag trånat efter på Hemnet innan!
Efter lite snack, en husvisning, och ett (onödigt) möte med banken kom vi alltså fram till att vi inte fick köpa (vilket var prio ett för husägarna) och jag trodde våra husdrömmar var körda än en gång!
Men (många men)! Så fick vi besked om att de valt att hyra ut till oss i alla fall (de hade haft en annan intressent på huset).
Så. Vi ska få hyra hus! :) Världens mest perfekta tegelvilla med ett underbart kök, superfräscha toaletter, en hel källare till mig och det bästa av allt; en helt orörd, supertråkig trädgård! Jag kan göra precis vad jag vill från ruta ett! Tjohoo! :D Sen är det såklart bara ett plus att huset ligger nära skolan! 
 
Eventet jag anmält mig till, låter jag vara lite småhemligt ett tag till. Annars sätter jag för stor press på mig själv, även att det mest bara är en superkul grej! :)
 
Jamen, och så var vi på Skördefesten på Öland i helgen! Tog en sväng till Eriksöre och travade runt på marknad i knappt en timme innan himlen öppnade sig och vi fick söka skydd i bilen. Och på Örtagården var det så mycket folk att jag nästan klämdes ihop till sardinstorlek. I princip. Summan av detta äventyr var; bilkö, kassakö, trängsel, dåligt väder, sur bil. Inte så värst imponerad faktiskt, men fikabesöket på Ölands choklad i Färjestaden var helt klart en ljusglimt! ;)
Och så fick vi ju med oss en massa nya grejer till Kelly! En snygg jacka från Cubus bland annat. Kolla in fotomodellen! ;)
 
Ja, och så fick jag ju åtminstone med mig lite söta prydnadspumpor hem också!
 
Ett försök till en ofullständig familjebild. Det är svårt att knäppa en bra bild när en liten man med hamsterkinder samtidigt försöker ställa in diverse effekter på skärmen med kladdiga dregelfingrar... ;)
 
Den lille mannen med hamsterkinderna älskar för övrigt blåbärspuré! Som ni kan se... ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: