Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

The neverending story

Kategori: Allmänt

Gravidstatus: v 40+2
Dagens krämpa: Min oerhörda osmidighet
 
Ännu en dag har passerat utan minsta lilla början till förlossning. Det var då ett jäkla tjat, jag vet, men det är faktiskt inte roligt längre! Förmodligen är man ännu mer trött på det om man gått över typ två veckor, men tre dagar räcker mer än väl för att förvandla mig till världens största gnällspik! För just nu känns det liksom som om jag har huvudrollen i The neverending story... *s*
 
Igår fick jag dock ett litet tröstpaket på posten. Ett sånt där paket som river igång en hel kavalkad med lyckobubblor och fnisspirr i magen. Kolla bara!
 
 
Så om bebis mot förmodan skulle vilja vänta någon extra dag med att komma, så sitter jag åtminstone inte sysslolös. Jag har nämligen inte packat upp den än! Nä, igår hade jag så många måsten med skolan att jag varken hann eller orkade öppna lådan(?!!!) när jag var färdig.
 
Idag är Kelly med sin dagisavdelning på utflykt till Oknö. Senast klockan halv nio skulle hon vara där för att inte riskera att missa bussen. Jisses, och jag som är en sådan obotlig tidsoptimist! Men, tro det eller ej, vi kom i tid! *fortfarande i chock*
 
Den här veckan har lilla fröken mest ägnat sig åt sina målarböcker. Vi har haft lite problem innan med att få henne att leka själv om inga kompisar är hemma. Någon blev liksom alltid tvungen att leka med henne, annars blev hon så vansinnigt uttråkad och sur... Men eftersom vi snart kommer ha en liten pärla till att lägga tid och energi på så kände vi att detta var ett mönster som måste brytas. Därför började vi säga nej när hon kom och ville att vi skulle leka med henne, och uppmuntrade henne istället till att leka något själv inne på sitt rum. Visst blev det lite sura miner några gånger, men efter inte alls lång tid började hon sysselsätta sig själv.
Och numera kan hon sitta hur länge som helst och måla, leka med sina Barbiedockor eller pyssla utan att vi måste vara med och leka. Trägen vinner, och det är då en jäkla tur att jag är så envis! ;)
 
Nu ska jag ta min sprickfärdiga, trendigt randiga jättemage, min oöppnade mobillåda och en stooooor flaska vatten och feta ner mig i soffan ett par timmar. Tur det är mulet idag så man kan sitta inne med gott samvete... ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: