Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Sköna maj välkommen!

Kategori: Allmänt

Gravidstatus: Vansinnigt jättegravid mot min vilja.
Dagens krämpa: De numera ständigt sovande händerna.
Dagens craving: Glass!
 
Så äntligen var den här, maj månad! Och vilken invigning den fick dessutom, strålande solsken från början till slut. Underbart! Nu äntligen vågar man säga att det är VÅR på riktigt.
 
Under gårdagen firade vi såklart med majeld och familjemys!
 
 
Idag vaknade jag upp med en suck. Inte en enda liten värk eller vattenavgång på hela natten. Såklart... Men så kom jag på det! Jag hade ju inte rakat benen på ett tag! Bebis stannar inte inne i min trygga livmoder utan anledning inte. Nej, han gör mig faktiskt en tjänst! För varje dag som går utan att han bestämmer sig för att överraska oss med sin ankomst, har jag ännu en dag fylld av möjligheten till att göra sådant jag borde göra innan förlossningen. Som att raka benen.
För det vore inte så värst vänligt att kasta upp ett par håriga spiror i ansiktet på dessa stackars barnmorskor med risk för att riva dem sönder och samman, eller hur?! Nu däremot, kan jag istället kasta upp ett par babylena ben i famnen på närvarande barnmorska utan minsta risk för rivsår. Det kan de tacka Bebis för minsann!
 
Idag har jag dessutom tagit chansen att plantera ner mina nyinköpta löjtnantshjärtan i landet, något som heller kanske inte blivit gjort förrän de stått som vissna pinnar ur sina plastkrukor i förrådet, om nu bebis valt att komma tidigare. 
 
Och hade han kommit tidigare hade vi heller inte fått möjligheten att spendera flera härliga timmar med grillning och kubbspel ute i solen med ett stort gäng härliga vänner!
Så efter denna dagen har jag ändrat inställning. Han kommer när han kommer, och fram till dess ska jag fokusera på att leva på som vanligt (vem försöker jag lura?!) och ta tillvara på varje extra dag utan värkar och förlossning som jag blir erbjuden. :)
 
Hoppas du också haft en härlig 1:a maj! :)
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: