Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Romantisk snabbmat och korkade karljävlar

Kategori: Allmänt

Idag har jag totalvägrat att göra något som helst ointressant. Som att laga mat till exempel. Jag strejkade så hårt att jag inte ens bryggde kaffe i morse. Istället åkte vi till grannens resturang och åt en flödig frukostbuffe. 
Och när jag står och häller upp lite välbehövligt kaffe i min ensamhet, ropar en, för mig, okänd karl ifrån ett bord i närheten. 
- Du tjejen med kaffet! Har du TVÅ ungar där inne eller?!  
 
Jajjamen, precis så säger han, varpå han skrockar tillsammans med sina kompisar. Jag blir ställd, sårad, förbannad och förnärmad, men försvarar mig bara med att tala om att jag har gått två veckor över tiden. Sedan hör jag hur han han fortsätter skrocka lite tystare;
- Tjejen med kaffet? Det hade ju räckt om jag sagt tjejen med MAGEN. Höhöhö...
 
Ursäkta om jag låter lite torr nu, men när blev det okej att vräka ur sig kränkande kommentarer till okända människor?! Lustigt nog är det till 99% bara karlar som tycker att de har rätt till dessa handlingar, utan minsta tanke på att det kan såra. Jag har tidigare skrattat och skojat bort såna här kommentarer (de har haglat rätt tätt under andra halvan av graviditeten så att säga), men just idag var jag deppig, trött och allt annat än på humör för att bli skrattad åt... Korkade karljävlar!
 
Nåja. Sedan satt jag ett par timmar och tjurade som en stor, svettig  valross i min solstol. Ända tills jag tyckte det skulle vara på sin plats med lite kvalitetstid. Därmed tog jag Kim i armen, åkte och köpte pizza och tog bilen ut till Oknö. Romantisk snabbmat i solnedgången så att säga. Värdefullt! 
 
 
Nu ska jag bädda ner mig och ladda för en härlig lördag! Go'kväll.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: