Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Lördagsutflykt

Kategori: Allmänt

Gravidstatus : v. 41+5
 
Jamen, varför inte åka på en liten utflykt, tyckte Kim idag. När bebis ändå vägrar titta ut alltså... Jag höll lite motvilligt med honom (jag är nämligen så vansinnigt tjurig numera så att ingenting känns särskilt självklart), så vi packade in både oss och bb-väska (ja, för man vet ju aldrig) i bilen och drog till Kalmar. 
 
Amningströjor, amningsbh:ar och nagellack till morsan herself och lite värmetåliga kläder till min lilla primadonna fick det minsann bli utöver middag och lite nya, somriga glas på Ikea. Och tänk att tjurigheten höll sig borta hela dagen så vi kunde njuta lite av varandras sällskap istället, jag och Kim! 
 
Nu ligger jag nerbäddad i soffan med en skål popcorn,  huvudvärk och Eurovisionfinalen. Heja härliga lördagar! 
 
H&M levererar som vanligt bland barnkläderna! Nu håller jag bara tummarna för att min viljestarka dotter tycker detsamma... ;-)
 
Blev superinspirerad av ett par kompisar som införskaffat dessa färgglada, somriga glas och blev ju bara tvungen att göra detsamma! Tänk bara att dricka hallonsaft i dessa under varma sommardagar. Jag är helt säker på att det blir en annorlunda upplevelse! ;-)