Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Att få en oväntad, fet käftsmäll

Kategori: Allmänt

Idag är Kian trött. Måste bero på vädret för han har sovit nästan hela dagen so far. Skönt, om än lite tråkigt! Igår hade han för den delen en otroligt pigg dag och gav inte sin arma moder en minuts vila förrän Kim kom hem från jobbet. Variation förnöjer! 
 
Sedan förra veckan har vi ställt klockan tidigt och gått upp för att åka med Kelly till sommarsimskola. Hon har varit så otroligt taggad på att lära sig simma under en längre tid nu och när erbjudandet om sommarsimskola dök upp så anmälde jag henne. Det gå så himla bra och jag är helt övertygad om att hon kommer kunna simma när intensivkursen är slut på fredag. Stolt mamma! 
 
Idag simmade de klädsim!
 
Jag satt här vid datorn och fördrev lite tid när jag bestämde mig för att kolla läget på Försäkringskassans sida. Loggade in på mina sidor för att kolla hur mycket föräldrapenning jag får ut i morgon och... VAD I?! Inget saldo på väg till mig!!
Nehepp, tydligen ljög hon jag pratade med för några veckor sedan som talade om att allt såg ut att vara i sin ordning och att jag skulle få ut mina pengar som planerat. När vi hamnat i en pengaskarv som heter duga i och med sambons påbörjan av nytt arbete kunde denna käftsmäll inte komma mer lämpligt... Detta innebär alltså att vi kommer få leva på skorpor (i bästa fall) hela sommaren och att vi förmodligen kommer få utforska nya sätt att blanda egenhändigt ihopblandad ersättning till vår hungriga bebis (jag är ironisk, givetvis skulle jag aldrig få för mig att ge honom något annat än den som finns i affären. Det kan ju vara rent farligt!). *s*
 
Det är väl egentligen bara att ringa och prata med dem, kom jag på. Knappar in telefonnumret och... blir mött av en manlig, mystisk röst; "Kundcenter har hög belastning, var vänlig försök senare!"
Tre ringningar senare möts jag fortfarande av samma svar.
Det här är sannerligen ingen bra dag. Särskilt som jag ringde tandläkaren och fick en chockerande tid samma dag. Svindyrt och alldeles fantastiskt olämpligt och jättenödvändigt! 
 
Nåja, det är väl ingen som har dött av lite fattigdom då och då... 
 
BTW, Kian har börjat fyra av bländande, underbara små leenden lite då och då när man minst anar det. Gullunge!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: