Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Sommarlov med allt vad det innebär!

Kategori: Busiga barn

Javisst, Kelly har sommarlov, liksom alla de andra barnen i området. Detta innebär självklart lek nonstop och massor av bus och ett och annat bråk. Toppa sommarlovet med dåligt väder, konstiga påhitt och lite härlig 6-årstrots så är sommaren fullbordad. Oh yeah!
Häromdagen spatserade Kelly exempelvis in i hallen med en hel skål vatten blandat med blommor och blad av diverse sorter, för att sedan råka spilla ut hälften. Hela hallen förvandlades på ett ögonblick till en mindre damm med en grönskande yta.
Senare under dagen rusade hon in i hallen med en klänning som för tillfället agerade påse åt några deciliter sand; som med flit tippades ut precis utanför badrumsdörren där jag sekunder senare traskade ut med nyduschade fötter... Tacka vet jag sandstrand, men gärna inte i hallen... *s*
 
En annan dag lekte de zombieprinsessor. Ja, de njuter uppenbarligen av sitt sommarlov de där barnen. Precis som det ska vara! :) Jag kunde dock önska mig lite mer sol och värme... Vi får nog skaffa stuga på Öland, för där verkar solen trivas!
Zombieprinsessorna Spökia och Häxia.
 
Workshop med marsipan medan morsan dekorerar tårta.
 
Fullt ös i grannarnas pool medan sommaren fortfarande bjöd på sol.
 

Kommentarer

  • camilla säger:

    En smart liten tjej som vet precis vad hon ska göra för att mamma ska bli irriterad :)

    Svar: Jamen precis! :P
    Cecilia Brötte

    2013-07-11 | 23:50:06

Kommentera inlägget här: