Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Första gången!

Kategori: Barnen

Igårkväll kom Kelly hem med sin bästa kompis i släptåg. Hon ville sova över. Första gången hos en kompis!
Såklart fick hon det, även om mitt mammahjärta blev lite överväldigat för en sekund. Liten blir stor, och det blir alltid lika uppochner i hjärtat när nya tecken på självständighet dyker upp.
När vi flyttade hit till exempel, var jag van vid att alltid vara med när hon ville gå ut och leka. Där vi bodde innan tyckte jag inte det var lämpligt att slänga ut en fyraåring på eget bevåg med tanke på bilvägen precis utanför.
Men här, här blev tillvaron plötsligt förvandlad till Alla vi barn i Byllerbyn, där ungarna var ute och lekte dagarna i ända. Det dröjde inte länge förrän Kelly var ute nästan hela dagarna hon också. Jag var som en hök den första tiden tills jag insåg att det faktiskt inte behövdes. 
Jamen, givetvis håller man ju alltid ett öga på sina barn när de är ute och leker. Det är en sjuk värld vi lever i, våldtäcktsmän, pedofiler och kidnappningsligor rör sig överallt, men jag började till slut våga släppa den överdrivna kontrollen litegrann.
 
Ja, nu står vi ju här och den första övernattningen hos en kompis är avklarad utan minsta bekymmer! Kelly är så trygg vart hon än kommer, och skulle nog gärna flytta hem till sina kompisar lite då och då. ;)
 
Underbara Kelly!
 
I morgon har vi en tid hos läkaren på förmiddagen. Hon har haft mollusker en längre tid, och nu har de blivit lite otäckt såriga och irriterade. Bäst att kolla läget liksom!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: