Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Drömmar och verklighet

Kategori: Framtidsdrömmar

Det är så viktigt att drömma! Jag har så många framtidsdrömmar nu att jag nästan har lite svårt att stå med fötterna på jorden ibland. Jag vill så mycket med mitt liv, och det är jättehärligt! Jag vill lära mig allt, jag vill träffa så mycket människor jag bara kan, jag vill besöka alla spännande platser och uppleva allt som är värt att uppleva!
 
Jag kan ibland tycka synd om de människor som går i samma spår livet igenom, som aldrig vågar prova något nytt, som aldrig följer sina drömmar, som aldrig ens vågar drömma.
 
Min mamma brukar ibland prata om hur dåligt samvete hon får för att hon inte vill göra någonting spännande. Omvärlden lägger en sån press på oss att vi ska vilja göra så mycket, att vi ska vilja resa, ha stora fester för alla våra vänner eller sälja huset för att flytta till något mer spännande ställe. Hon vill inte resa, anordna stora fester eller flytta, och det får henne att känna sig tråkig. I vårt samhälle får man inte vara tråkig. Man ska vara spännande! 
 
Man ska få vara precis som man är tycker jag, de jag tycker synd om är de som vill mycket men som ändå aldrig vågar! Man måste våga, vi har bara en kort stund på jorden och då är det väl värt att få ut så mycket som möjligt av den! :)
 
I själva verkligheten ligger mina närmaste planer på att skapa ett fantastiskt dop för Kian. Ja, själva dopet kan jag väl inte påverka så mycket, men "efterfesten" ska bli perfekt! Jag sitter redan och skissar på ett dessertbord och spånar på vad jag ska fylla det med. Åh, det ska bli så roligt, det har bara blivit spontana dessertbord innan och de blir sällan särskilt enhetliga! Jag hoppas det blir lika bra i verkligheten som det ser ut i mitt drömmande huvud. :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: