Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Att vara kändis

Kategori: Motherhood

Det har varit mycket på schemat de senaste veckorna. Uppenbarligen så mycket att jag inte haft tid att uppdatera bloggen ens en gång. Fast mitt bloggande är inte längre vad det en gång varit, det märker ni som följt mig under lång tid. Det kanske inte är konstigt för den delen, jag har ju lite fler människor i mitt liv att lägga energi på nu. :)
 
Vi har dykt upp mycket i tidningen på sistone, blivit kändisar med andra ord! ;) I Östran o Nyheterna stoltserade vi med nykomlingen häromveckan och idag var vi med i Kalmarposten! 
 
 
Älskar bilden, men INTE stavfelet! KLAN? Vem fasen skulle döpa sin unge till Klan liksom? Tänk om någon stackare därute går omkring och tror att det finns någon i trakterna som heter Klan. Vilken miss! 
 
Han växer och växer, den där ungen. Faktiskt har han vuxit så mycket på sistone att vi fick panikefterlysa kläder i större storlekar. Min store Prince Charming minsann... Tänk att det får plats så mycket kärlek i ett mammahjärta! Att man ger sitt barn all kärlek man har, för att sedan få DUBBELT så mycket kärlek när det kommer ett nytt litet barn. Jag har verkligen världens finaste ungar, jag kunde inte vara lyckligare! Titta bara på dem! 
 
 
De är ju så lika också! Märkligt egentligen, eftersom Kelly är vansinnigt lik sin pappa medan Kian är otroligt lik Kim. Men, något borde de ju fått från mig eftersom de ändå lyckas vara sådär lika. :) Mina små fotomodeller!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: