Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Jättebebisar och halsbränna

Kategori: Allmänt

Gravidstatus: v 38+1. Jäkligt höggravid med andra ord.
 
Dagens krämpa: Domnande vänsterarm (extra jobbigt för mig som är vänsterhänt) och träningsvärk i ljumskarna (otroligt märkligt med tanke på att jag genomförde mitt senaste träningspass för... närmare 8 månader sedan.)
 
Jag har valt att kassera min gamla blogg på blogspot av en anledning. Den användes som mest flitigt för att dokumentera mitt liv som ensamstående mamma under mina år som singel. Därmed kunde jag hänga ut mig själv och vända ut och in på mitt liv hur öppet jag ville utan att någon annan behövde bli påverkad. Men så träffade jag ju min sambo och där tog yttrandefriheten en vändning. Nu kunde jag ju inte längre skriva om mitt liv på samma sätt längre, särskilt inte eftersom min kära sambo är en kille som håller hårt i sin integritet och inte vill bli uthängd i tid och otid. Resultatet av detta: vansinnigt glest mellan inläggen och ett sinande innehåll.
Därför har jag, istället för att huxflux byta tema på gamla bloggen, valt att starta upp en ny sådan att vräka ur mig på. Fiffigt va! :)
 
Eftersom barnmorskan i förra veckan konstaterade att jag har blivit för tjock om magen på för kort tid, satte hon in en extra mätning av magen i morgon. Förhoppningsvis har bebisen slutat växa så mycket så att jag kan skrota mina föreställningar om en gigantisk jättebebis som ska ta sig ut ur min kropp. Kelly, min stora tjej, vägde inte ens 3,5 kg när hon föddes och jag tänker mig att ett kilo tyngre bebis borde göra en smula ondare att trycka ut?
 
Jag får helt enkelt hålla tummen med min bortdomnade hand och fokusera tankarna på mitt vansinnigt röriga klädförråd istället!
 
Och förresten. I fredags köpte jag med mig lite Gaviscon hem till fredagsmyset. För vem kan fredagsmysa med ett styck strupe i brand? 
 
 
 
Resultat: Halsbrännan tonades ned i en halvtimme för att sedan återkomma. Även efter 2 tabletter!
Smak: Förfärlig.
Betyg: 1 tumme upp av 5, för att åtminstone lyckades dämpa branden en kort stund.
 
Nej,än så länge ligger Novalucolen högre på betygskalan med sin fräscha mintsmak, men allra bäst till ligger Samarin tuggtabletter. De är både goda och effektiva! Något att skriva upp på måste-ha-listan infor en eventuell nästkommande graviditet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: