Bekymmerslös och Lycklig

Eller hur var det nu?

Dansa samba med tomtefar!

Kategori: Allmänt

Gravidstatus: v 39+0 och jäkligt trött på att vagga omkring med en mage i storlek Tomtefar.
Dagens krämpa: Huvudvärk.
 
Idag är det exakt 6 dagar kvar tills bebis är beräknad att komma ut. 6 dagar... Jag kan känna av den där frustrationen över att inte kunna bestämma när och hur det kommer att sätta igång. Helst skulle jag velat åka in redan idag men bebis verkar ha andra planer. Typiskt... Jag som laddade igår med både buskplantering (där grävande av stort hål i gräsmattan och bakåtkullerbytta ingick), en cykeltur, godis och hallonbladste (som tydligen ska hjälpa till vid slutet av graviditeten). Allt i onödan!
Kelly åkte dessutom till sin pappa igår, vilket innebär att lillebror har en hel vecka på sig att komma utan att vi behöver härja med barnpassning och dåligt samvete över en "spilld" mammavecka. För helst av allt vill jag ju slippa ligga på bb när vi har Kelly hemma. Såklart! Men här räknas inte min vilja ett endaste dugg. Om bebis trivs där inne, lär han stanna kvar ett tag till.
 
Men, eftersom det alltid finns en positiv sida av allt så har jag ju fått ännu en dag att färdigställa mina ofärdiga sysslor på. Skolarbeten till exempel. Som jag älskar att sitta inomhus en solig dag och skriva skolarbeten! *s*
 
Kelly börjar förskoleklass till hösten. I fredags fick vi hem papper med information om föräldramöte och en bifogad klasslista. Ångesten satte sig som en klump i halsen. Jösses vad stor hon börjar bli! Att min lilla räka med glittriga prinsessklänningar och balettmoves i tid och otid ska börja förskoleklass känns helt overkligt!
 
Nu är det väl bäst att jag sätter igång med skrivandet för sedan tänker jag prova Samba-metoden för att sätta fart på bebisens ankomst. För höftrörelser ska väl vara bra för att mjuka upp bäckenet har jag hört? Att få tag i en fjäderdräkt i Tomtefar-storlek kan dock innebära vissa problem men vafasen, mjukisbyxor och ett nästan urvuxet mammalinne borde väl duga?!
 

Kommentarer

 • maria säger:

  Helvete så frächa tjejer! ! Sambametoden för att hitta formen sen igen annars!! Underbart skrivet Cissi! Känner igen mig. Min bm sa att jag skulle skita i alla projekt och bara äätaa vidare och vila!? Bebis kommer när vi sover!? :)

  2013-04-29 | 18:52:33
  Bloggadress: http://finest.se/missnyberg
 • Cecilia säger:

  Haha jamen absolut! Den lätt förslappade före-detta-gravidmagen skulle inte ha en chans till överlevnad! Samba - dallermage 1-0!

  2013-04-30 | 13:08:52
  Bloggadress: http://bekymmerslosochlycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här: